Українці з високооплачуваними роботами можуть уникнути військової служби шляхом сплати великих податків.

Ця можливість стосується не лише менеджерів та робітників, але й IT-фахівців та працівників сфери продажів.

професія, яка допоможе уникнути службу

Виконавчий директор сайту з пошуку роботи Артур Міхно зазначив, що ця ситуація викликає значний інтерес і обговорення у суспільстві.

Багато українців отримують більше 35 тисяч гривень на місяць. Це можуть бути менеджери, директори, а також працівники з різних робітничих професій.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

професія, яка допоможе уникнути служби в зсу

Такі професії як: тонувальник, автомаляр, арматурник та укладник плитки середня зарплата перевищує 35 тисяч гривень на місяць. Також високооплачуваною є галузь ІТ, де рівень заробітної плати залишається високим, навіть при скороченні кількості вакансій.

Слідкуючи за напрямками в продажах, особливо за посадами, такими як регіональний менеджер та продавець-консультант, які працюють зі стороною бізнесу. Ці посади часто пропонують зарплати, що перевищують 35 тисяч гривень на місяць.

Останнім часом у нас в Україні говорять про можливість заплатити великі податки, щоб уникнути служби в армії. Уряд досліджує цю ідею, а деякі політики в парламенті говорять про те, що можна заплатити більше податків, щоб не йти до армії.

Нагадаємо, Мобілізація із 18 років? Адвокат розповів, як хлопці ризикують потрапити до пастки закону

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Непридатних зроблять придатними до мобілізації: Верховна рада розгляне правки

Також, Знай.ua писав про Нардеп розповів, як демобілізуватимуть військових: "Дуже важливо, щоб..."