Кожен із нас хоча б раз стикався з ситуацією, коли дивне питання чи зауваження можуть спричинити непередбачувану реакцію. Одна така сталася в українському магазині, де звичайна хода за покупками обернулася історією жанру екшн.

У березні минулого року чоловік випадково зачепив жінку у черзі на касі. У відповідь на його вибачення жінка задала питання, яке виявилося надзвичайно образливим: "Чому ти досі не на фронті?"

каса супермаркету
каса супермаркету

Це питання стало зухвалим і принизливим для чоловіка, чиї два сини служили в армії, і він повернувся з-за кордону на початку війни. Чоловік зараз стоїть на обліку в ТЦК, проте причини, з яких досі не мобілізовано – йому невідомі.

Словесно потерпілий не зміг стримати своїх емоцій і штовхнув жінку, яка вдарилася об металеве перило.

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Під час розгляду справи в суді обвинувачений згодом визнав свою провину та покаявся у скоєному. Він пояснив, що не міг залишитися байдужим до таких слів з огляду на своє особисте ставлення до питання.

Каса у супермаркеті / фото: Freepik
Каса у супермаркеті / фото: Freepik

Незважаючи на те, що він офіційно не працює, він готовий сплатити штраф зі своїх заощаджень.

Суд також вислухав свідчення потерпілої, яка пояснила, що її питання було необдуманим і спричинене зневажливим ставленням до неї. Вона визнала свою помилку, але також висловила обурення щодо реакції чоловіка.

У результаті суд засудив обвинуваченого до штрафу у розмірі 850 гривень.

Нагадаємо, прийшла до подруги, а побачила свого коханого у її ліжку: українку засудили за те, як вона помстилася за зраду

Раніше ми писали про те, що "Можна форму поміняти?": захисники незадоволені, що у містах військових бояться, як ТЦК