Перевіркою фактів знущань і насильства над дітьми в "Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей служби у справах дітей Одеської обласної державної адміністрації" займуться обласна поліція та Державне бюро розслідувань. Про це повідомили в Генпрокуратурі.

Правоохоронцям належить з'ясувати, чи дійсно працівники притулку «Світанок», як установа називалася до 2018 року, допускали порушення прав дітей, принижували, ображали і били їх, а також заохочували сексуальне насильство над дітьми, і чи брали участь у всьому цьому співробітники приватної охоронної фірми «Центр».

Нагадаємо, палять шини, б'ються і стріляють: на Чернігівщині активісти влаштували справжнє пекло "сліпим" поліцейським.

Як повідомляв Знай.uа, підлітка жорстоко закатували в Прилуках, придумавши банальну відмовку: поліцейську ділянку у вогні, народний гнів потрапив на відео.

Знай.uа писав, скандал в одеському притулку "Світанок" набирає обертів: підозрювані у знущаннях над дітьми охоронці "розродилися" поясненнями.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще