Скандал з дитячим притулком «Світанок» в Одесі, вихованці якого розповідають про знущання та образи з боку вихователів та охорони, набирає обертів. Цього разу вирішили виправдатися в охоронному агентстві «Центр», який надає послуги з охорони притулку. Про це розповіла волонтерка Зоя Мельник.

За її словами, «те саме агенство, на охоронців якого діти скаржилися через жорстоке поводження, розродилися постом. До цього вони бігали фотографувалися з дітьми в школі, допомагали відомому хорошими справами фонду, всіляко намагаючись довести "Ми хороші", і відмовчувалися».

Однак, замість того, щоб заявити про співпрацю зі слідством і готовність покарати тих, хто може виявитися винним, керівництво агентства вигороджує підозрюваних у знущаннях над дітьми, посилаючись на презумпцію невинності.

Комментарий под этим постом закрыты, поэтому сделаю репост. Вот то самое агенство, на охранников которого дети...

Geplaatst door Zoya Melnik op Donderdag 31 oktober 2019

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Мельник зазначає, що «прекрасно розумію, що садизм маскують люди дуже добре, і навряд чи керівництво знало, чим саме займалися деякі із співробітників в "Світанку"… Але найкраще в даному випадку – не рятувати репутацію агентства, а співпрацювати зі слідством, принести вибачення і компенсувати збитки постраждалим дітям, оплатити їм хороших приватних психологів для реабілітації після травми».

Нагадаємо, вихователька дитсадка нещадно знущався над малюками: жахлива історія, що сколихнула Україну.

Як повідомляв Знай.uа, закрила покаліченого немовляти в кімнаті і пішла: проект "Один за всіх" розбереться в шокуючої історії.

Знай.uа писав, таємниці одеського притулку "Світанок" вбили віру в людину, діти живуть в пеклі.