Погода 12 жовтня у Одесі пануватиме тепла та погожа. Опадів не прогнозують, а хмари не надто сильно тяжітимуть над містом. В Цілому одесити зможуть насолодитися справжнім бабиним літом, про яке давно мріяли, адже температура повітря прогріється до +19 градусів у другій половині дня.

Атмосферний тиск підвищений, тому слід бути уважнішим до сого здоров'я та самопочуття. 766 мм рт ст. Вологість повітря досить помірна 50-60%, не буде надокучати туманами, повітря очистится та подарує яскраві барви суботнього дня.

Вітер, який рухався з півночі різко змінив напрямок на південний та пересуватиме повітряні масизі швидкістю 5-6 метрів за секунду.

Сонце зійшло над одеситами о 7: 09, а заховається від перлини на березі Чорного моря о 18:18. Команда Знай.ua бажає гарного дня!

Як повідомляв Знай.ua, антициклон принесе тепло і сонце.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що в аудиторі корпуса, що знаходиться на Французькому бульварі, студенти зловили летючу мишу.

Сайт Знай.ua оприлюднив інформацію про те, що маленька Ейфелева вежа за планом має красуватися на Кримському бульварі на перетині з Десантним бульваром.