В Одесі планують встановити міні-копію всесвітньо відомої пам'ятки.

Маленька Ейфелева вежа за планом має красуватися на Кримському бульварі на перетині з Десантним бульваром.

На платформі "Соціально активний громадянин" з'явилася пропозиція встановити у рамках Громадського бюджету міні-копію Ейфелової вежі.

На думку Олександра Тицкуна, який і виступив автором проєкту, це привабить і залучить до міста більше туристів та допоможе організувати відпочинок для самих одеситів.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

За його розрахунками, на спорудження та встановлення Ейфелової вежі та благоустрій території навколо неї знадобиться близько 1 499 800 гривень.

Нагадаємо, що одеська мерія задумала побудувати у місті то чи космодром, то чи взагалі космопорт. Таку ідею висунув Павло Вугельман - віце-мер міста на інвестиційному форумі 3 жовтня. Вугельман пропонує зарезервувати вільні території для подальшого будівництва косподрому.

Як повідомляв портал Знай.ua, у харківському Лісопарку відкрили доріжку для велосипедистів

Також Знай.ua писав про те, що у Дніпрі рятувальники зберегли життя тварині, яка провалилася у глибоку шахту колектора.