В Одесі суд заслухав свідчення співробітника охоронного агентства "Центр" Миколи Дмитрука, обвинуваченого в катуваннях в Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей служби у справах дітей Одеської обласної державної адміністрації. Про це повідомляє «Думська», посилаючись на прокурора Меланію Корчеву і адвоката підсудного Михайла Аліна.

Як повідомляється, обвинувачений визнав свою провину. Його адвокат повідомив, що Дмитрук щиро розкаюється у скоєному і пішов на угоду зі слідством. Сам підсудний коментувати ситуацію відмовився.

Фото: «Думська»

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Рішенням суду був затверджений договір про визнання провини. Згідно із судовим рішенням, Дмитрук визнаний винним у тортурах відповідно до ч. 1 ст. 127 Кримінального кодексу України. Він засуджений до трьох років позбавлення волі, при цьому йому призначено дворічний випробувальний термін.

У подальшому справу про тортури і знущання над дітьми у притулку «Світанок» будуть розглядати в закритому режимі.

Нагадаємо, вихователька дитсадка нещадно знущався над малюками: жахлива історія, що сколихнула Україну.

Як повідомляв Знай.uа, закрила покаліченого немовляти в кімнаті і пішла: проект "Один за всіх" розбереться в шокуючої історії.

Знай.uа писав, таємниці одеського притулку "Світанок" вбили віру в людину, діти живуть в пеклі.