В Одесі гримить скандал. Жителі масово скаржаться на якість продуктів. В мережу потрапили скандальні кадри "свіжого" хліба.

Даний пост опублікували в "Моя Одеса" у Facebook з фотографією запліснявілого хліба.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Питання знавцям: хто купував у ці дні хліб у колишнього одеського короваю? Як враження? Смак? Колір? У мене ось синій з не дуже благородною цвіллю. Чесно кажучи, рідко видаю "фе" на публіку, зазвичай питання вирішується безпосередньо з мережею, де купив. Але на тлі вибухнули публікацій новин та реклами від нового власника, не витримав і хочу запитати: це нам за що така радість? Труїти нас вирішили?", - пише автор.

За кілька годин пост зібрав безліч коментарів одеситів, більшість з яких носили різко негативний характер. Багато людей скаржилися, що останнім часом смак і якість хліба, який випускав хлібозавод №4 різко змінився у гіршу сторону.

Варто зауважити, що частина користувачів пов'язують це зі зміною власника і сумніваються в чесності історії з банкрутством заводу.

Нагадаємо, що популярний супермаркет витер ноги об Закон про Мову: скандал розгорівся з небувалим розмахом в самому серці України

Раніше портал "Знай.ua" писав, що ні в якому разі не купуйте ці продукти у "АТБ": небезпечна отрута під виглядом ласощів

Також портал "Знай.ua" інформував, що нічого страшного: експерти розповіли, які продукти можна їсти після "прострочення"