Україна крок за кроком наближається до тотальної мобілізації, яка передбачає закриття країни та економіки. На цьому наголосив народний депутат України від партії "Слуга Народу" Олег Дунда в ефірі телеканалу "Київ".

Народний обранець заявив, що тотальна мобілізація вже не за горами і передбачатиме закриття країни та економіки. За його словами, у такому разі економіка буде акцентована на виробництві свого продукту, що дозволить знайти гроші на військові потреби і, ймовірно, мобілізувати більше людей.

Мобілізація в Україні. Фото: Youtube
Мобілізація в Україні. Фото: Youtube

"Коли ми вироблятимемо більшість продуктів самостійно, тоді відповідно і знайдуться гроші для фінансування, у тому числі, Збройних сил України ", - заявив нардеп.

Олег Дунда підкреслив, що зараз Україна фактично живе за рахунок імпорту продукції, яку може виробляти самостійно. Торговий дефіцит за підсумками 2023 року становив мінус 25 млрд.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Українці. Фото: скрін youtube
Українці. Фото: скрін youtube

Варто нагадати, що законопроєкт про посилення мобілізаційних заходів було вжито у першому читанні і вже йдуть напрацювання до другого читання. За останніми даними, до проєкту закону подали більше 4 тисяч правок, але підрахунок ще не завершили.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, мобілізація для всіх в Україні: що робити, коли ТЦК примусово везуть у військкомат.

Також наш портал інформував, мобілізація продовжується: юрист порадив, як не потрапити на фронт із хронічними хворобами.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, мобілізація в Україні триває: які дві нові категорії чоловіків зможуть отримати броню.