Рівненська область показує добрі показники у процесі мобілізації населення. За словами першого заступника голови Рівненської обласної військової адміністрації Сергія Подоліна в його інтерв'ю для ITV, виконувати встановлені плани вдається завдяки тому, що у регіоні проживає чимало патріотично налаштованих громадян.

Проте облави на чоловіків – це не найкращий шлях. По-перше, за його словами, там мешкає багато людей, які є справжніми патріотами. По-друге, на Рівненщині процес мобілізації налагоджений належним чином.

Мобілізація, скріншот: Youtube
Мобілізація, скріншот: Youtube

"У нас співпрацюють співробітники ТЦК, поліція та представники місцевих громад. Хоча, скажу чесно, що плани щодо мобілізації, які визначає Генштаб ЗСУ, великі. Мобілізувати людей потрібно правильно і законно. Завдяки цьому у нас не так багато конфліктів населення з працівниками ТЦК. Хоча без цього не обходиться", - заявляє он.

Завдяки такому зваженому та чіткому підходу у них не виникає великої кількості конфліктів між населенням та працівниками територіальних центрів комплектування.

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Мобілізація. Фото: скрін youtube
Мобілізація. Фото: скрін youtube

На Рівненщині регулярно проводяться зустрічі представників влади з рідними тих, хто нині перебуває на фронті. Адже в регіоні чимало захисників, які вже два роки захищають Україну. Їм теж потрібен відпочинок та ротація, тому мобілізація певних категорій громадян украй необхідна.

Нагадаємо, 6 тисяч – ціна відкупу від мобілізації? В Україні розглядають нові правила бронювання

Як повідомляв "Знай.ua", розіб'ю вітрину і не мобілізують? Адвокат зі стажем пояснила, чому це не спрацює

Знай.ua писав, тікаєш від бусика ТЦК? Нацполіція чітко відповіла, хто такий "ухилянт"