В ніч з 17 на 18 січня жителі міста Одеса були вражені й налякані незвичним для них видовищем: вулицями рухалася численна колона військової техніки. Очевидці поспішили зафіксувати побачене на камеру телефону.

Відповідний відеоролик був розміщений в соціальних мережах.

Судячи з відео, колона рухається по вулиці Канатній, на перетині з вулицею Семінарською. Вулицю для руху військової техніки не перекривали – видно, що назустріч бронетранспортеру їде маршрутка з пасажирами.

"Що тут відбувається? Якась спецоперація!", "Військові прямо зараз на вулицях Одеси", "Колона військового транспорту і солдат без розпізнавальних знаків", - панікували свідки переміщення колони в соціальних мережах.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Пізніше стало відомо, що на відео – українські військовослужбовці, які поверталися з навчань на полігоні у військову частину. Паніка, що охопила соцмережі, виявилася помилковою.

Разом з тим, Одеса, як місто, розташоване недалеко від окупованого Росією Придністров'я, в будь-який момент може виявитися черговою жертвою путінської агресії.

Нагадаємо, у Путіна відкрито лякають світ ядерною війною.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що жителі "ЛДНР" прокоментували зустріч Зеленського і Путіна в Парижі.

Також портал "Знай.uа" писав, що після зустрічі Зеленського з Путіним бойовики влаштували пекельні добу воїнам ВСУ.