Стихія піднесла несподіваний сюрприз одеситам: незважаючи на те, що в місті весь грудень вперто тримається плюсова температура, пляжі вкрилися «сніговими заметами». Про це розповіли місцеві жителі, публікуючи фотографії зимового сюрпризу в соціальних мережах.

На знімках можна розглянути знаменитий одеський пляж «Аркадія», покритий білою густий субстанцією. Проте розгадка феномена виявилася дуже простою – берег укутало густий морською піною, що утворилася в результаті шторму.

Фото: соцмережі

Популярні новини зараз
Нові суми у платіжках змусять брати мікропозики: кому підвищать тарифи аж на 80% "Росія хоче знищити Київ...": відомий астролог стривожив прогнозом для України на квітень Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім
Показати ще

Сильні вітри ось вже декілька днів носяться над Одесою, хвилюючи море і перетворюючи його в пінну казку.

І поки в місто не прийде справжня зима з морозами і хуртовинами, городянам залишається насолоджуватися заметами з піни.

Правда, сніговика з такого крихкого матеріалу навряд чи зліпиш.

Нагадаємо, що погода у Львові буде похмурою. Ще вночі йшов дощ, але вдень опадів не очікується.

Як повідомляв портал Знай.uа, народний синоптик Леонід Горбань в ефірі ObozTV розповів, якої погоди чекати українцям найближчим часом, а також, буде сніг і морози на Новий рік.

Також портал Знай.uа писав, що Дніпро чекає похмурий, але досить теплий день. З самого ранку капав дощик, але до обіду він пройде і більше не повернеться в місто.