Не встигла Одеса оговтатися після страшної пожежі у коледжі, під час якої загинули 16 людей, як новий інцидент з вогнем нажахав скорботне місто.

Пожежа у одеському коледжі, фото: 24 канал
Пожежа у одеському коледжі, фото: 24 канал

Подробиці повідомляє Telegram-канал "Подслушано Одеса" та ділиться відео НП.

Так стало відомо, що у четвер,12 грудня, в Одесі гасили пожежу в приватному дитячому садку.

Вогонь спалахнув приблизно о 10:45 в приватному дитячому садку "Мандарин", розташованому за адресою вулиця Толбухіна, 1в. За інформацією очевидців, він виник через вибух генератора, який знаходився поруч із газовим розведенням прилеглих будинків.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На щастя, інформації про постраждалих поки що не надходило.

Пожар в частном детском саду "Мандарин"!

Пожар в частном детском саду "Мандарин", Толбухина, 1в

Geplaatst door 048.ua - сайт города Одессы op Donderdag 12 december 2019

Нагадаємо, в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, що знаходиться в центрі міста, сталася пожежа на 3-му поверсі 6-поверхової будівлі.

Як повідомляв портал Знай.uа , масштабна пожежа, яка 4 грудня спалахнула в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, міг статися через обігрівачів.

Також портал Знай.uа писав, що у жахливій пожежі в коледжі Одеси загинула викладачка, є зниклі без вести.