З'явилися подробиці загибелі у страшній пожежі в одеському коледжі викладача інформатики Ганни Бортнюк.

Подробиці повідомляє Думская з посиланням на свідчення очевидців та спільноту "Подслушано Одеса" в Facebook.

Викладач вищої математики та інформатики Ганна Бортюк загинула, рятуючи студентів з вогню і ризикуючи власним життям.

Ганна Бартнюк, фото: Думская

Увечері в четвер, 5 грудня, рятувальники виявили її тіло під завалами.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Ймовірно, це Бортюк Ганна. Повідомляють, що її чоловік упізнав", - йдеться в повідомленні.

Також згідно з оприлюдненими даними, загибла займала в коледжі посаду викладача вищої математики та інформатики.

"Вона виводила дітей. До останнього. В черговий раз зайшла в будівлю за дітьми і більше не вийшла", - стверджує очевидець трагедії Вікторія Бикова в Facebook .

Наразі рятувальники продовжують пошуки ще 13 осіб, які вважаються зниклими без вісти. Як повідомляється, бажаючі допомогти постраждалим під час страшної пожежі в Одеському коледжі вишикувалися у величезну чергу в коридорах обласної станції переливання крові в Бисквитном провулку. Спільне горе об'єднало тисячі одеситів...

Нагадаємо, в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, що знаходиться в центрі міста, сталася пожежа на 3-му поверсі 6-поверхової будівлі.

Як повідомляв портал Знай.uа, масштабна пожежа, яка 4 грудня спалахнула в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, могла статися через обігрівачі, які з приходом холодів почали приносити студенти.

Також портал Знай.uа писав, що Tesla вирішила врятувати клієнтів від наслідків лісових пожеж.