В Одесі відбулося вже 4 за рахунком засідання гучної справи "Токіо Стар", де через моторошну пожежу загинуло 9 осіб.

Нагадаємо, що власник готелю Вадим Чорний всіляко намагається оскаржити рішення Київського районного суду і вийти сухим із води. Суд вирішив залишити горе-бізнесмена до 13 грудня в СІЗО, проте паралельно дозволив вийти йому під заставу, якщо буде внесено оплату розміром 53 млн грн.

За словами адвоката Чорного Дмитра Ягунова, вони оскаржують вже не тільки суму застави, але і взагалі хочуть, щоб підозрюваного відпустили під домашній арешт.

Ще один адвокат Чорного заявив, що суддя Джулай за словами власника готелю - корупціонер. Про що Чорний неодноразово писав на своєму порталі "Хоробро".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також захист Чорного оголосила відведення іншому судді з колегії - Віталію Мандрику. За словами Чорного, нещодавно його брат дзвонив невістці судді Ганні Мандрик, щоб найняти адвокатів.

Ганна Мандрик заявила, що в курсі справи, що, на думку Чорного, є ознакою порушення таємниці слідчих дій. Ягунов також зазначив, що Мандрик відмовився відкривати апеляцію за двома скаргами.

Нагадаємо, у ніч на суботу, 17 серпня, в готелі "Токіо Стар" сталася масштабна пожежа.

Як повідомляв портал Знай.uа, по справі про пожежу "Токіо Стар" спливли нові деталі.

Також Знай.uа писав, за фактом пожежі в готелі "Токіо Стар" вже відкрито дві кримінальні справи.