На одеських вулицях засвітилась рідкісна автівка. Яскраві фото змусили любителів машин прикипіти до екранів.

Не так давно у місті засвітився новітній GT63 S 4Door, а тепер на камеру потрапив шестиколісний Гелендваген. Це рідкісний звір, адже всього випустили трохи більше сотні таких пікапів.

Такому авто доволі важко у вузьких вуличках Одеси, адже цей красень має діаметр розвороту близько 15 метрів. Хоча у такій обстановці шестиколісний Гелик виглядає ще більш переконливо. Нагадаємо, що позашляховик оснащений 5,5-літровим 544-сильним V8, також у нього п'ять заблокованих диференціалів і система підкачки коліс.

Нагадаємо, що на занедбаному пустирі Велиокбритании виявлено ціле кладовище старих авто. Примітно, що практично всі вони - класика ВАЗ. Втім, ніякої цінності автомобілі вже не уявляють, так як вони майже повністю поглинені природою, так як вони перебували там занадто довго.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам.