Одеська залізниця запустила капітально відремонтований електропоїзд, який курсуватиме по приміському маршруту.

У вагонах відремонтували усі системні вузли, поміняли вікна на випадок аварійного виходу, зробили косметичний ремонт стінам, дахові, замінили лобові стіни головних вагонів електропоїзда якісними емалями.

Крім того, в електропоїзді відремонтували пічне та калориферне опалення, вентиляційну систему, систему керування й контролю температури в салонах та оновили систему освітлення вагонів на базі світлодіодів. А пульти керування кабіни машиніста обладнали новими блоками.

Нагадаємо, що Львів'янам доведеться коригувати свої туристичні та робочі маршрути через зміни, які торкнулися залізничного транспорту. Мова йде про потяг "Львів-Тернопіль", який відтепер курсуватиме за зміненим графіком. Рух приміських поїздів буде змінено у зв'язку з проведенням колійних ремонтних робіт на деяких станціях. "Львівська залізниця" ремонтуватиме колії на перегонах "Турійськ-Люблинець", "Овадно – 8-й кілометр" та "Глибочок Великий – Озеряни".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, жінці, яка кинулась під маршрутку у Києві, переламало ноги

Також Знай.ua писав про те, що у продуктовому магазині Львова у хлопчика чоловік вкрав телефон