Одеська залізниця запустила капітально відремонтований електропоїзд, який курсуватиме по приміському маршруту.

У вагонах відремонтували усі системні вузли, поміняли вікна на випадок аварійного виходу, зробили косметичний ремонт стінам, дахові, замінили лобові стіни головних вагонів електропоїзда якісними емалями.

Крім того, в електропоїзді відремонтували пічне та калориферне опалення, вентиляційну систему, систему керування й контролю температури в салонах та оновили систему освітлення вагонів на базі світлодіодів. А пульти керування кабіни машиніста обладнали новими блоками.

Нагадаємо, що Львів'янам доведеться коригувати свої туристичні та робочі маршрути через зміни, які торкнулися залізничного транспорту. Мова йде про потяг "Львів-Тернопіль", який відтепер курсуватиме за зміненим графіком. Рух приміських поїздів буде змінено у зв'язку з проведенням колійних ремонтних робіт на деяких станціях. "Львівська залізниця" ремонтуватиме колії на перегонах "Турійськ-Люблинець", "Овадно – 8-й кілометр" та "Глибочок Великий – Озеряни".

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, жінці, яка кинулась під маршрутку у Києві, переламало ноги

Також Знай.ua писав про те, що у продуктовому магазині Львова у хлопчика чоловік вкрав телефон