У суботу, 5 жовтня в Одесі сталася страшна ДТП, в якій на смерть розбився мотоцикліст.

Цю інформацію повідомили в прес-службі ГУНП в Одеській області.

Смертельна аварія сталася близько 12:00 в Роздільній. Водій мотоцикла на величезній швидкості влетів у придорожній стовп. Він помер на місці від тяжких травм.

За даними правоохоронців, жахлива ДТП сталося через те, що водій мотоцикла не зміг впоратися з керуванням. Зараз поліцейські намагаються з'ясувати обставини за яких сталася трагедія і встановлюють особу загиблого хлопця.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що на Дніпропетровщині сталася масштабна ДТП за участю маршрутного таксі. Про це повідомляє інформаційний портал "Перший Криворізький"

У Кривому Розі сталася аварія, зіткнулися Daewoo Lanos і маршрутне таксі №254. У салоні маршрутки в момент аварії перебувало близько 20 осіб, серед пасажирів були і діти. В результаті події постраждали вісім людей. Їх направили в найближчу лікарню для огляду.

Як повідомляв портал Знай.uа, через надзвичайно велику кількість ДТП, у Вінниці буде додатково встановлено 80 камер відеоспостереження.

Також Знай.uа писав про те, що за статистикою 0,3% ДТП сталися через несправність автомобілів.