30 серпня трапилася серйозна аварія на перехресті Горизонтальної і Бородінської вулиць, що на Ленпоселке. Є постраждалі.

Про моторошну ДТП повідомили в патрульній поліції.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Аварія з постраждалими сталася сьогодні близько 7:45. Водій автомобіля Renault Logan з логотипом таксі Uklon, рухаючись по Бородінської, на перехресті з Горизонтальній не надав перевагу в русі автомобілю Mercedes-Benz E280.

В результаті сталося зіткнення. Таксист отримав травми і госпіталізований в лікарню.

Нагадаємо, що некерована вантажівка розтрощила пів Одеси: моторошні кадри постапокаліпсису

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Сумській області в момент руху спалахнув автобус, в якому перебували 20 дітей.

Також портал "Знай.uа" писав, що на трасі Одеса-Київ загорівся екскурсійний автобус, який перевозив дітей у супроводі батьків.