До Київського районного суду м. Одеси надійшло клопотання про продовження строку тримання під вартою підозрюваному у вбивстві Дарини Лук’яненко в смт Іванівка.

Про це передає офіційний сайт суду.

Згідно з документами засідання має відбутися 4 жовтня о 12:30.

Нагадаємо, що 22-річний кривдник маленької Дарини, затягнув дитину до будинку і намагався її розбестити. Проте після декількох невдалих спроб, він наніс жертві тупі удари гострим предметом в шию, від чого та померла на місці.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Хлопець вирішив позбутися тіла, викинувши його у вигрібну яму вбиральні. Деякі односельчани підозрюють батьків хлопця у змові, адже подейкують, що в ту жахливу ніч, вони прийшли вночі на ринок, щоб взяти зі своїх товарів багато оцету.

Нагадаємо, що звіряче убивство Даші Лук'яненко з Одещини обростає дикими подробицями: "Ховав тіло у холодильнику"

Раніше портал "Знай.ua" писав, що стали відомі подробиці про сім'ю душогуба Даші Лук'яненко: "Ходять з піднятою головою"

Також портал "Знай.ua" інформував, що слідом за трагедією з Дашею Лук'яненко під Дніпром пропала дитина