Після гучного випадку з нардепом від "Опозиційної платформи За життя", одеська модель та організатор публічних заходів Юлія Панкратова змінила публічність всіх своїх сторінок у соцмережах і контактні телефони. Дівчина наважилася на інтерв’ю для сайту "Весті", у якому зізналася, що не знайома з нардепом Кивою і припустила, що він міг дістати її телефон у публічному доступі.

Юлія повідомила, що займається допомогою дітям та дитячим будинкам. І припустила, що Кива, можливо, хотів допомогти їй з благодійного боку.

"Ми допомагаємо дітям, дитячим будинкам. Особистого спілкування з Кивою у мене ніколи не було".

Модель запевнила, що з Іллею Кивою, після дзвінка до якої він почав пестити свої статеві органи прямо у залі Верховної Ради, особисто вона не знайома. Панкратова каже:

"Коли він мені зателефонував, я поняття не мала, хто мені телефонує. Я не взяла слухавку, і вся ця ситуація для мене шокова. І зовсім незрозуміло, навіщо приписувати з ним зі мною якісь стосунки".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Дівчина наголосила на тому, що вона публічна особа і її контакти є на візитівках, а стосунки з нардепом їй "приписали" журналісти.

Як уже писав Знай.ua, Кива розійшовся після спілкування з моделлю, приводив гідність "до тями" просто в кріслі Ради.

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що запорізький депутат відправив жінок "на кухню".

Портал Знай.ua повідомляв, що Іллю Киву підловили за непристойним заняттям.