Ілля Кива, народний депутат "Опозиційної платформи - За життя" торкався своїх геніталій під час засідання Верховної Ради. Делікатний момент потрапив на камеру журналіста Всеволода Філімоненко. Він розмістив відео на своїй сторінці в "Фейсбук", повідомляє сайт VGORODE.UA.

З відео помітно, що народний обранець спочатку розмовляв з кимось по телефону, у кадр потрапив номер підписаний, як "Юля Конкурс Краси Одеса", а після розмови поклав телефон на стіл, а рукою довго та інтенсивно смикав себе за штани в області ширінки.

Пікантний випадок трапився прямо у сесійній залі під час засідання у Верховній Раді, хід якого народного обранця, схоже, зовсім не цікавив.

Зацікавлені пікантним випадком, користувачі у мережі відшукали профіль красуні одеситки. Нею виявилась модель Юлія Панкратова. Вона носить титул "Гордість і краса України", та працює в модельному бізнесі - у агентстві Mysse Agency. Після публікації скандального відео, дівчина змінила налаштування приватності на своїх сторінках в Facebook і Instagram.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

За інформацією Знай.ua, нардеп Гончаренко показав, як йому цікаво на засіданні ВР.

На сайті Знай.ua писали, що депутати Львівської облради звільнили заступника Володимира Гірняка

Крім того, Знай.ua писав про те, що на сесійному засіданні Верховної Ради вперше помітили щасливого власника новенького iPhone 11 Pro.