Вчора ввечері на Привозі жінка потрапила під колеса трамваю. 2 жовтня в одеську поліцію надійшло повідомлення, що на перетині Водопровідній і Старосінної трамвай збив жінку.

Як виявилося, компанія людей напідпитку перетинала дорогу, і одна з "веселої" компанії впала посеред дороги прямо на рейки. Водій електротранспорту, який під'їзжав по зазначеному шляху до зупинки, зреагував миттєво і не допустив наїзду колесами на тіло потерпілої, застосувавши екстрене гальмування.

Очевидці нещасного випадку зняли на відео моторошні кадри.

Щоб дістати жінку з-під трамваю довелось викликати "важку артилерію"- підйомний кран. Жінка отримала важкі травми ніг. Травмовану але живу жінку доправила до травматології карета швидкої медичної допомоги.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

У ході операції з порятунку жінки з-під колес трамвая, електротранспорт під номерами 3, 10, 13, 26, 27 тимчасово не працювали.

Як уже писав Знай.ua, у Рівному загорілась контактна мережа тролейбусів.

Нагадаємо, Знай.ua розповідав що 140-кілограмову вінничанку рятували всім містом.

Портал Знай.ua повідомляв, що маленький одесит ледь не загинув у трамваї.