В Одесі трапилася моторошна НП. З трамваю випала 7-річна дитина, що надалі спричинило блокування громадського транспорту.

Про це повідомляє прес-служба КП "Одесміськелектротранс".

Дана подія трапилася на зупинці "Альтаїр". Хлопчик випав із громадського транспорту під час висадки пасажирів. Інцидент відбувся близько сьомої ранку, що і спрвокувала масовий затор у місті.

Батьки одразу забили тривогу і викликали швидку допомогу, проте поки вони очікували лікарів трамвайні маршрути №3, 13, 26, 27 виявилися тимчасово заблоковані.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

На щастя, обійшлося без серйозних ушкоджень. Медики встановили, що у дитини розбите коліно.

Нагадуємо, що в Харкові померла маленька дитина, на голову якої матір нібито впустила мобільний телефон. Як повідомляється, трагедія сталась під час годування. Мама паралельно розмовляла по телефону, коли той вислизнув в неї з рук та впав на голову дитини.

Як повідомляв раніше Знай.uа заліз через вікно: на Львівщині брат обчистив рідну сестру

Також Знай.uа писав про те, що карма наздогнала миттєво: у Харкові злодій-домушник став жертвою власної дурості, - повний "страйк".