В Одесі водій маршрутного таксі № 121 образив двох пасажирів своєю некоректною поведінко.

Про це вона повідомила в соцмережах.

Жінка розповіла, що попросила водія маршрутного таксі зупинитися на зупинці в дозволеному місці, проте як тільки вона показала пільгове посвідчення, той не роздумуючи проїхав зупинку і став через наступну. Одеситка дуже обурилась такою поведінко. Жінка була з 2-ма сумками та з дитиною на руках. Однак водій навіть не глянув на це, а просто мовчки проігнорував її прохання.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Я вийшла така зла думаю ну невже всі люди такі? Посвідчення з печатками і т. д. тобто воно моє і законне. Чому до пільговиків таке ставлення??? Я мовчу про інші номери маршрутів", - пише ображена одеситка.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", на Львівщині сталася моторошна аварія. Водій автівки влаштував криваве раллі просто на дорозі.

Також портал "Знай.ua" писав, що поведінка водія маршрутки Луцьк-Трускавець обурила пасажира. Мужчина за кермов постійно лаявся, курив і голосно слухав російську попсу.

Нагадаємо, що у дніпровському трамваї помер чоловік, через це рух зупинили на годину