Жахлива трагедія сталася в одному із сіл Болградського району Одеської області.

П'ятирічний хлопчик грав зі своєю семирічною сестрою, вилізши на стіг сіна недалеко від свого будинку. Як повідомила сестра, у її брата в руках виявилася запальничка, якою він почав гратися, підпалюючи сіно.

Проте через дитячу необережність дитина випадково підпалила сіно, на якому перебували. Дівчинка встигла втекти до матері за допомогою. Жінка зателефонувала в службу порятунку 101.

Загасивши пожежу, рятувальники виявили серед сіна тіло хлопчика. На місці працює слідчо-оперативна група. Встановлюються всі обставини події.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство з позначкою "нещасний випадок") Кримінального кодексу України, повідомляє прес-служба поліції Одеської області.

Нагадаємо, що закидала камінням: озвіріла одеситка розправилася з рідною матір'ю, від жаху заніміла вся Україна

Як повідомляв Знай.uа нещодавно Вінницький міський суд виніс вирок громадянину Росії і жителя Миколаївської області, які вбили жінку і пограбували її будинок.

Знай.uа писав, під Одесою чоловік зарізав дружину прямо в ліфті, дев'ять разів встромив ножа тендітне тіло.