B суботу, 14 вересня, на Одещині через необережність стались два нещасних випадки, які забрали життя дітей, повідомляє портал “Страна.ua”.

Як повідомляється, один з нещасних випадків стався у Болградському районі, де хлопчик грався запальничкою на копиці сіна біля свого дому та випадково підпалив сіно. Коли рятувальники загасили полум’я, то знайшли тіло хлопчика без ознак життя.

Авто поліції
Авто поліції

Інший випадок стався у Малинівському районі. Один з підлітків, які чекали електричку на станції, вирішив перелізти через залізничну цистерну. Але на східцях раптом сталось замикання і хлопець отримав удар електричним струмом, який став смертельним.

Нагадуємо, що вчора в Одесі на трамвайних коліях зіштовхнулись дві автівки та постраждала трирічна дитина.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, поїздка в маршрутці перетворилася для киянки на пекло.

Також Знай.uа писав, на Житомирській трасі сталася моторошна аварія з автобусом, рятувальники дістають все більше тіл пасажирів.