Суддя, Вадим Іванчук, частково задовільнив клопотання прокуратури, яка вимагала відправити жінку в СІЗО на два місяці. Скоротив лише термін перебування в ізоляторі.

Адміністратораку згорілого готелю, Ірини Паровик, підозрюють в порушенні правил пожежної безпеки, що спричинило загибель 9 чоловік. Аналогічна підозра пред'явлена власнику готелю, Вадиму Чорному, який вже знаходиться в СІЗО.

Адвокат Ірини Паровик, Ігор Елуашвілі, вважає рішення суду необґрунтованим.

Елуашвілі акцентував, що в посадові обов'язки старшого адміністратора не входить забезпечення пожежної безпеки. Ірина контролювала чистоту і порядок в готелі і не була уповноважена займатися технікою, сигналізацією.

Відомо, що у Паровик дві маленькі доньки: 5 років і 1,9. Чоловік працює. Заради догляду за малятами з Балти викликали 70-річну бабусю. Юридично оформлені докази не подіяли. Адвокат має намір подавати апеляцію.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, у справі "Токіо Стар" новий поворот.

Також Зна.ua розповдав, що дочка австралійки, загиблої під час пожежі в одеському готелі "Токіо Стар" вимагає компенсації моральної шкоди. Мова йде про суму в 1 млн. дол.

Нагадаємо, Знай.ua повідомляв, що власнику "Токіо Стар" вручили підозру.