Пожежа сталася напередодні ввечері у гуртожитку на вулиці Курській.

Про моторошну НП в кімнаті гуртожитку на вулиці Курській в Одесі повідомили в ДСНС вчора в 20:45.

Згідно з даними рятувальників, було встановлено сильне задимлення та загоряння двох кімнат на 5-му поверсі п'ятиповерхового гуртожитку.

Відомо також, що проводилася евакуація 5 мешканців. На щастя, в результаті інциденту ніхто не постраждав.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Пожежа 37 рятувальникам за допомогою 11 одиниць основної пожежної та спеціальної техніки вдалося локалізувати у 21:13, 21:17 – ліквідувати на площі 20 кв. м. повністю.

Нагадаємо, що в Вінницької області стався пожежа у житловому будинку. У приміщенні рятувальники знайшли тіло загиблої жінки. Повідомлення про займання пожежникам надійшло від сусідів.

Як повідомляв Знай.uа, у середу, 4 вересня, в Києві відбулася зустріч представників нового уряду з ІТ-галуззю. Обговорювали перспективи розвитку галузі і нову форму оподаткування таких фахівців.

Знай.uа писав, що у Шевченківському гаю Львова підходить до завершення реставрація старовинного вітряка, який був привезений із села Конотоп Чернівецької області і датується початком XX століття.