У Київському районі Одеси чоловік намагався зарізати свою дружину через розлучення. Про трагічний випадок пише "Думская".

В результаті нападу вчителька англійської мови в Таіровській школі Тетяна Бурчанова потрапила в лікарню з дев'ятьма ножовими пораненнями, які їй наніс чоловік Гелан Фейсал Хазаль.

Тетяна Бурчанова

З'ясувалося, що жінка боялася за своє життя і переїхала від чоловіка до своєї сестри. Але чоловік підстеріг Тетяну у будинку сестри, і коли вона зайшла у ліфт, напав на неї.

Потім 55-річний підозрюваний намагався втекти від відповідальності в іншу країну. Поліція затримала злочинця на кордоні з Молдовою.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

За словами рідних потерпілої, під час нападу разом із чоловіком був його син від першого шлюбу, який до цих пір не знайдений.

Нагадаємо, що 29-річний хлопець чекав на одеситку в тамбурі, після чого, погрожуючи жінці ножем, змусив відкрити двері в квартиру і почав вимагати віддати йому усі гроші та цінні речі.

Як повідомляв портал Знай.uа, в одеській школі №26, що на Старопортофранківській, представник служби у справах дітей намагався під час уроків силою забрати одну з учениць.

Також портал Знай.uа писав, що в селі Кілійського району Одеської області 25-річний хлопець влаштував криваву розправу над своїм приятелем.