Поліція розглядає однією з версій причин пожежі в готелі "Токіо Стар" в Одесі загоряння проводки в електрощитовій. Про це повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Одеській області Олег Бех у Фейсбук.

"Зараз ми працюємо над версією. Була виявлена щитова - основний осередок, звідки пішов вогонь. У цій щитової знаходиться проводка, яка, за попередніми даними слідчих, могла спалахнути і звідти почалася пожежа", - сказав Бех на засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій в суботу.

Як повідомили рятувальники, вночі з п'ятниці на суботу, 17 серпня, в готелі Токіо Стар в Одесі сталася моторошна пожежа. У результаті пожежі, загинуло 9 осіб, ще 10 постраждали.

На рахунку страшної пожежі в готелі «Токіо Стар» вже дев’ять людських життів: під час огляду місця події виявлено обгоріле тіло ще одного загиблого. Десятеро постраждалих знаходяться у лікарні. Четверо з них - у критичному стані. Наразі заходи по з’ясуванню причини пожежі та встановленню осіб загиблих тривають. Опитуються свідки події, для вивчення з офісу готелю вилучено усю наявну документацію та сервер з відеоархівом, проводяться слідчі дії з власником готелю та представниками фірми, що встановлювала у готелі протипожежну сигналізацію. Щиро співчуваю рідним та близьким загиблих. Запевняю, що поліція зробить усе необхідне, щоб винні у цій трагедії понесли заслужене покарання.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
Geplaatst door Олег Бех op Zaterdag 17 augustus 2019

Крім того, нагадав він, перевіряються версії необережного поводження з вогнем та підпал з метою приховати скоєне вбивство.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"О пів на другу ночі в ДСНС надійшло повідомлення про пожежу. Займання сталося на другому поверсі, вогонь охопив 1000 м. кв", - йдеться в повідомленні.

Загасити пожежу вийшло у 04:32 ранку. За словами постояльців готелю, пожежа почалася в пральні.

Голова ДСНС Микола Чечоткін у соцмережі зазначив, що о 10:00 буде брифінг з приводу трагедії в Одесі.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Вночі 17 серпня в Одесі сталася пожежа в готелі на вул. Водопровідна 1, в результаті якої загинули 8 людей і постраждало ще 10. О 3:35 вона була локалізована на площі 1000 кв. м. і о 4:32 - ліквідовано. Сьогодні о 10:00 в ДСНС відбудеться брифінг щодо трагедії в одеському готелі, деталі якого повідомимо вже потім", - сказав глава ДСНС.

Нагадаємо, що в Одесі палав готель, десятки скалічених і 8 загиблих: перші подробиці.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпрі на вулиці Робочої загорівся міжшкільний навчальний комбінат.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Якушинцях біля Вінниці спалахнув житловий будинок. Люди з жахом вискакували з будинку.