В Одесі неврівноважений сусід закидав чоловіка трилітровими банками.

Про інцидент повідомили в паблику, що в Facebook "Чорний список Одеса".

Дочка потерпілого зазначила, що коли її батько курив у дворі, його сусід заліз на лаву і через паркан почав кидати величезні банки в одесита.

"Бутель торкнувся столу і потрапив в голову, потім він почав кидати пляшки і осколки потрапили в плече і шию. У моєї мами був у руці телефон, і вона почала дзвонити в поліцію, лише тоді він вгамувався", – йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

За словами дівчини, її батько отримав серйозні порізи – осколки скла діставали з шиї, рук і брови, а також наклали шви. Але на цьому інцидент був вичерпаний.

"Потім неадекватний горе-сусід почав відділяти частину чужого двору як свою територію. Земля приватизована, є документи, де чітко позначені межі! Мої батьки подають в суд. В понеділок мій тато їде на судмедекспертизу", – наголосила дівчина.

Нагадаємо, що життя за ціною піжами: в Одесі нелюд розправився з 94-річним ветераном заради костюму "для сну"

Як повідомляв Знай.uа нещодавно Вінницький міський суд виніс вирок громадянину Росії і жителя Миколаївської області, які вбили жінку і пограбували її квартиру

Також Знай.uа писав про те, що скалічений труп виховательки виявили під Одесою