Депутати Одеської обласної ради на позачерговій сесії 4 вересня прийняли рішення про розірвання контракту з директором Одеського художнього музею Олександром Ройтбурдом.

Після всебічного вивчення питання Міністерство буде діяти в межах своєї компетенції для врегулювання конфліктної ситуації, яка має значний суспільний резонанс.

Адже після такої новини в мережі стався справжній бунт. Вона переповнена гнівними коментарями та небайдужими одеситами, які пропонують вийти усіх, хто проти звільнення відомого художника 7 вересня на мітинг під назвою "Поверніть нам Ройтбурда!"

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Більшість людей не згідні з таким рішенням і пояснюють це тим, що колишній директор робив усе для процвітання музею. При будь-якій можливості він організовував цікаві виставки і залучав нових меценатів.

Нагадаємо, що гучне звільнення Олександра Ройтбурда в Одесі: у скандалі з'явилися нові деталі, замішані мільйони

Як повідомляв портал Знай.uа, Лєсєв потролив новоспечену партію Труханова та Кернеса: "Дуже гнучкі хлопці"

Також портал Знай.uа писав, що Богуцька поставила "діагноз" партії Кернеса-Труханова