В Ізмаїлі в одному з будинків на проспекті Суворова виявлено тіло 47-річної жінки.

Про це повідомили у поліції.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Прибувши до місця виклику за адресою проспект Суворова, 70, поліцейські дізналися від заявниці, що з однієї з квартир вказаного будинку, в якій живе її родичка, відчувається трупний запах.

Мешканці будинку підтвердили, що сусідку не бачили давно — останній раз приблизно близько двох тижнів тому.

Оглянувши квартиру в присутності родичів, поліцейські виявили труп господарки без ознак життя. Судячи з усього, тіло жінки пролежало в замкненій квартирі досить довго.

Нагадаємо, у Одній із львівських картир сталося вбивство: помер власник квартири.

Як повідомляв портал Знай.ua, як повідомив департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації, вчора, 8 серпня, на залізничній колії знайшли труп невідомого чоловіка.

Також Знай.ua писав, ввечері 61-річний чоловік зустрів на вулиці в селі у Криничанському районі свою цивільну дружину. Незабаром між подружжям виник конфлікт на ґрунті ревнощів.