Під стінами Одеської облради 16 серпня відбувається відразу кілька акцій протесту. Наразі сьогодні планують обрати нового голову, замість Анатолія Урбанського яки став нардепом.

Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Розбір польотів між народними обранцями розпочався, коли депутат і заступник голови облдержадміністрації Віталій Свічинський звинуватив колег з фракцій БПП і "Оппоблок" мало не в змові, після чого закликав блокувати трибуну.

Слова Свічинського пітримали депутати з "Нашого краю". В результаті цього у Урбанського зламали мікрофон і відібрали картку. Мікрофон замінили, голова намагається відновити сесію, але його постійно переривають.

Паралельно із цим під стінами будівлі принесли до головного входу труну з похоронними вінками, на яких написані назви трас: "Одеса-Київ", "Одеса-Миколаїв" та ін. Люди висловлюють свій протест проти корупції в органах Укртрансбезопасності: пропускають за хабарі фури з перевантаженням, які руйнують автодороги.

Нагадаємо, що одеський кандидат у нардепи помстився за поразку дітям, рекорд жлобства побито: гидко дивитися

Як повідомляв портал Знай.ua, розкрито сітку кандидата від "Європейської солідарності" Володимира Прокопіва: актвісти передали всі докази до МВС

Також Знай.ua писав, агітація від дружка Порошенка Грановського пробила дно