Халатне ставлення до роботи лікаря жіночої консультації №9, ледь не коштувала одеситці життя. Пацієнтку госпіталізували з кровотечею, а потім виявили пухлину.

Про це розповіла в Facebook-спільноті "Чорний список Одеса" родичка постраждалої жінки.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Гінеколог кілька місяців переконувала пацієнтку приймати медикаменти, призначені без оглядів та УЗД-діагностики. У цей час у одеситки почала розвиватися доброякісна пухлина.

"Моя сестра розповіла про самопочуття, що і якими симптомами супроводжується, лікар Федоренко Олена призначила їй аналізи і сказала здавати строго в одній лабораторії і відразу призначила список ліків (без огляду та УЗД). У сестри малий досвід ходіння по лікарях, вона відразу почала лікування і вже через пару днів відчула себе гірше",- пише автор.

Нічого не змінилося і на другому прийомі. Лікар-гінеколог продовжувала лікування не дивлячись на помітне погіршення стану пацієнтки.

"12.08.19 моя сестра потрапляє в Єврейську лікарню з кровотечею і, за результатами УЗД, з міомою розміром з матку, поліпами, запаленням. Як так, що відносно молода жінка, яка прийшла по допомогу, нарвалася на таке недбале ставлення і як наслідок ... Зараз зробили вишкрібання і забрали на гістологію матеріал, а за підсумками, швидше за все, видалення матки", - додала родичка потерпілої.

Звертатися в правоохоронні органи сім'я постраждала не буде: не вірять, що доб'ються якогось покарання для лікаря, адже підробити медичну документацію не складає особливих труднощів.

Нагадаємо, що халатність персоналу ледь не вбила 220 українців в Туреччині

Раніше портал "Знай.ua" писав, що замість одужання - труна: смерть малюка через халатність лікарів розлютила Україну, деталі дикої історії

Також портал "Знай.ua" інформував, що вбивство Даші Лук'яненко обросло новими деталями: цинізм підозрюваного вразив навіть досвідчених копів