У куроротном місті Затока двоє місцевих жителів накинулися на поліцейських. Бійка сталася 9 серпня під час профілактичного рейду місцевими правоохоронцями.

Під час перевірки одного з магазинів на вимогу пред'явити документи на продаж сигарет і алкоголю трапилася справжня постасовка з родичами продавщиці.

29-річний чоловік жінки та його 56-річна мати, які знаходилися поруч, вели себе вкрай агресивно, почали лаятися, штовхатися і відірвали погон з уніформи офіцера поліції.

В куроротном місті Затока двоє місцевих жителів накинулися на поліцейських.

На всі зауваження зупинитися агресивна сімейка ніяк не реагувала, тому поліцейським довелося скласти адмінпротокол на працівницю торгової точки відповідно 1 статті 156 (порушення правил торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами. А злісних родичів з-за зневажливе ставлення до працівників поліції притягнуть до адміністративної відповідальності за статтею 185.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Місцеві накинулися на поліцейських.

Нагадаємо, боєць АТО, який приїхав до Харкова на лікування, потрапив на лаву підсудних із сигарет.

Як повідомляв портал Знай.иа, в одному з харківських трамваїв сталася бійка між дільничним інспектором і пенсіонером.

Також Знай.иа писав що у Києві чоловіка порізали ножем. Під час суперечки один з покупців дістав розкладний ніж і вдарив ним іншого в живіт.