Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

В Одесі до самого вечора буде триматися похмура погода, лише під кінець дня небо очиститься від хмар. Вранці пройде сильний дощ. У другій половині дня опадів не очікується.


Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що в неділю 4 серпня вологість повітря у Одесі складе від 51 до 94 %. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від 16 до 22 градусів тепла. Синоптики попереджають про посилення швидкості вітру до 25-30 м/с, а також про град, діаметром 6-19 мм

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Як виглядає місто після тривалого дощу:


Схід сонця у цей день у Одесі буде спостерігатися у 05:40, а захід можна побачити у 20:26.

4 серпня відзначається день святої мироносиці рівноапостольної Марії Магдалини. У народі цей день мав назву Поцілуйниця.

З колишніх часів остерігаються у цей день польових робіт: градом поб'є, грозою уб'є, тому що цей день вважається і часто буває громовим.

Наші пращури помітили, якщо у цей день грім гримить безперервно, то буде град.

Також Знай.ua писав про те, що У Дніпрі оголошено штормове попередження

Нагадаємо, що індійський штат Уттар-Прадеш опинився в самому епіцентрі руйнівної негоди, в результаті чого 26 осіб стали жертвами стихії, а ще вісім загинуло.

Як повідомляв портал Знай.ua , бомба вибухнула на німецькому ячменном полі неподалік від міста Альбах. Експерти опублікували знімок кратера.