В Затоці 35-річний зловмисник потрапив в будинок через незамкнені двері та намагався поцупити цінні речі (телефон та гроші).

Зловмисника затримали на місці злочину відпочиваючі, які повернулися в свій номер. Вони і викликали поліцію.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чоловік виявився місцевим жителем. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Чоловікові повідомили про підозру у вчиненні крадіжки з проникненням у приміщення, він перевіряється на причетність до скоєння аналогічних злочинів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що у Дніпрі 4 червня сталися сутички зі стріляниною, в яких брали участь десятки людей. На місце інциденту прибуло декілька екіпажів поліції, а також спецпідрозділ КОРД

Раніше портал "Знай.uа" писав, що у четвер 20 червня у поліцію надійшов виклик про те, що на пляжі "Отрада" в районі канатної дороги близько 20 людей влаштували бійку і відкрили стрілянину.

Також портал "Знай.uа" повідомив, що кілька молодих дівчат побилися в самому центрі Києва. Це було схоже швидше на розправу або жорстоку бійку.