Правоохоронці затримали 47-річного жителя Південного, який продав перехожому дозу синтетичного наркотику.

Про це повідомили в поліції Одеської області.

Мова йде про пірролідінопентиофенон, більш відомому як PVP. При прийомі цього наркотику людина відчуває ейфорію, багато базікає і метушиться. Дозу PVP зловмисник оцінив у 400 гривень.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

За даним фактом розпочато кримінальне провадження. За розповсюдження наркотику підозрюваному загрожує до десяти років позбавлення волі. Зараз чоловік перебуває в ізоляторі, очікуючи рішення суду.

Нагадаємо, що на Одещині правоохоронці знайшли наркотики, які ховали в борошні. У Південному затримали чоловіка, який замовляв і поширював по місту важкі наркотики. У чоловіка знайшли більше двох десятків пакунків з наркотичними речовинами в пакеті з борошном, яку відправили замовнику поштою.

Як повідомляв "Знай.ua", під Полтавою трухляве дерево впало на шестирічної дитини, яка зараз знаходиться в лікарні у важкому стані.

Також "Знай.ua" писав про те, що в суботу, 15 червня, у Вишгородському районі Київської області сталася пожежа в автопарку, в результаті якого згоріло десять автобусів.