Молода пара із Ізмаїла вирішила відмовитися від квітів на весілля, щоб подарувати необхідні речі діткам із дитбудинку.

Про таку теплу і добру новину розповіла керівник благодійного фонду "Берегиня" Дарія Гайдукевич на своїй сторінці в Facebook.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Хочу з усіма поділитися, якими чудовими людьми є наші друзі. У травні у хлопців було весілля. Знаючи, що я працюю в сфері благодійності, Діма і Наташа звернулися до мене і попросили дізнатися, яка допомога потрібна на даний момент в нашому Будинку Малятка. Виявилося,що там катастрофічно не вистачає літнього взуття малюкам. Недовго думаючи, хлопці сказали всім своїм гостям: "Не даруєте нам на весілля квіти. Замість цього покладіть в бокс суму, яку розраховували витратити на букет". На боксі, у який кидали гроші, було написано "Квіти — це добре, але ми купимо діткам взуття", — розповіла волонтер.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На зібрану суму молодята купили 20 пар красивою дитячого взуття, попередньо дізнавшись у персоналу Будинку малятка всі деталі щодо того, які саме босоніжки дітям підійдуть.

"Я пишаюся нашими друзями!", — написала Дар'я Гайдекевич в завершенні свого поста.

Нагадаємо, що в Україні зникнуть дитбудинки в 2020 році: куди подінуть вихованців

Портал Знай.ua, писав, що булінг вчителів: у київській школі гримить скандал, - ось, що вигадали "дітки".

Портал Знай.ua також інформував, що у Києві банда школярів влаштувала зухвале полювання на дітей: у поліції розповіли, як уберегти близьких