Синоптики розповіли, що сьогодні чекає українців в Одесі.

Отже, 8 липня в Одесі протримається хмарна погода і залишиться вона до самого вечора. Дощ із грозою йтиме вночі та вдень і закінчиться лише ближче до вечора.

Температура повітря становитиме від+20 до +27.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

У цей день вшановується пам'ять святого благовірного князя Петра і княгині Февронії, муромських чудотворців. Святе подружжя прославилось благочестям і милосердям.

Петро і Февронія померли в один день і час. Вони - зразок християнського подружжя. Наші пращури помітили, що з цього дня слід очікувати ще сорок спекотних днів.

Нагадаємо, що Одеса опинилася в полоні у нещадної стихії. Погода встигла принести одеситам чимало біди і горя. Люди ділилися фотографіями, де видно, як через падіння дерев траплялися страшні лиха.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у четвер, 27 червня, в Києві після сильної зливи затопило магазин Watsons на Академмістечку. Багато товари в магазині попадали з прилавків і опинилися у воді, яка затопила приміщення.

Також портал "Знай.uа" писав, що липень в Україні в цьому році буде дуже спекотним, але температура повітря утримуватиметься на рівні +30 градусів. Трохи прохолодніше в липні буде в західних областях.