Укрпошта вже вкотре вляпується в скандал. Незадоволених клієнтів, хоч відбавляй. Цього разу в мережі з'явилась скарга на персонал, який привласнив собі два мішка чужих книг.

Обурена одеситка написала, що посилка зникла ще в 2018 році. Проте працівники почали ігнорувати офіційні запити ще раніше, пише infoport.live.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Жінка пише, що колекціонувала книги дуже довго, і деякі з них сягали суми понад тисячу гривень.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"У мене було припущення, що це завідуюча відділення, що саме вона брала участь у цій справі, тому що тільки вона бачила які книги були запакований, і як вона красиво їх розглядала ... і була в захваті від них", - пише жінка.

Одеситка довго боролась, було надіслано чимало запитів, але всюди лише розводили руками і ніхто не хотів допомогти.

"Я розумію, що хтось просто хоче зам'яти цю справу і покласти ці гроші в кишеню! І це не маленька сума для України, щоб ось так безсовісно відмовчуватися! Всі ці слова адресовані співробітникам Укрпошти, які так нахабно вкрали 2 мішка - 45 кілограмів книг, які, я так ретельно збирала", - звертається обурена авторка.

Нагадаємо, що Укрпошта провела майстер-клас з тортур клієнтів, українці лютують: "Йдемо в Європу"

Раніше портал "Знай.ua" писав, що у Львові працівниця "Укрпошти" знущається з україномовних: "Нікагда нє будєт"

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", в одному з київських дитячих садків стався мовний скандал.