Малиновський районний суд Одеси змушений перервати остаточне оголошення вироку для міського голови Геннадія Труханова через повідомлення про замінування об'єкту.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє прес-служба суду.

"У зв'язку з повідомленням про замінування будівлі суду, оголошення вироку у справі за обвинуваченням міського голови та інших посадових осіб буде продовжено після розмінування будівлі", - йдеться в повідомленні.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Додамо, що під час засідання суддя повідомив про терміни оголошення вироку.

"За нашими підрахунками, на оголошення вироку у нас піде приблизно 25 годин. З огляду на 8-годинний робочий день, я вважаю, що нескладно підрахувати, коли буде оголошена його регуляторна частину", - сказав суддя.

Трухонова звинувачують у підозрі розтрати майна шляхом зловживання службовим становищем. Крім того, під час здійснення слідчих дій у тому ж кримінальному провадженні (у справі з заводом "Краян") було затримано ще три людини.

Нагадаємо, що Кернес і Труханов розкрили списки "Довіряй справам": хто у першій десятці партії мерів

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Мосейчук затроллила Кернеса, той не зрозумів

Також Знай.ua" писав про те, що Кернес записався в друзі Зеленського і демократи