На основній сцені цього літа, на Морвокзалі, виступлять головні гумористи країни, гаранти хорошого настрою – учасники проектів студії "Квартал 95".

На сцені Морвокзалу відбудуться цілих чотири знімальних концерти. Прем'єри нових програм представлять глядачам прекрасні учасниці "Жіночого Кварталу", кращі команди "Ліги сміху" і акторський склад студії "Квартал 95".

24 липня – концерт-зйомка нової програми "Жіночого Кварталу"

26 липня о 18:00 – концерт-зйомка Літнього кубка "Ліги сміху"

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

26 липня о 21:30 – концерт-зйомка Кубка Чемпіонів "Ліги сміху"

12 серпня – концерт Валерія Жидкова "Краще для Одеси"

13 серпня – концерт-зйомка "Вечірнього Кварталу"

Глядачі, що прийдуть на концерти, зможуть першими побачити нові програми популярних проектів. Телевізійні версії концертів з'являться в ефірі каналу " 1+1 " тільки в осінньому телесезоні.

"Жіночий Квартал" 24 липня відкриває серію головних концертів літа. Вперше Одеса побачить прем'єру нової програми проекту. 14 чарівних дівчат вже активно готуються підкорити одеських глядачів своєю красою, почуттям гумору, новими номерами і запальним настроєм. Свято гумору і краси, інакше не назвеш цей дружний жіночий колектив, гарантовано підкорить серця одеситів і гостей південної столиці. На сцені до них приєднаються зірки українського шоу-бізнесу. Хто саме виступить у " Жіночому кварталі " , стане відомо вже незабаром.

"Ліга сміху " в один день, 26 липня, приготувала відразу два великі проекти. Окрім вже традиційного Літнього кубка, також відбудеться прем'єра нового концерту – Кубка Чемпіонів " Ліги сміху" . Кращі команди всіх сезонів знову вийдуть на сцену і поборються за звання кращої команди Чемпіонату України з гумору. В обох концертах виступлять команди, які не беруть участь в сезоні цього року.

У "Літньому кубку" , Який стартує о 18:00, зійдуться тандеми тренерів і команд, які ніколи до цього не грали разом:

"Готель 72" (Суми) та

Юрій Ткач

- "Вінницькі" і Наталя Могилевська

- "Стадіон Діброва" (Царичанка) і Гарік Бірча

- "Ніколь Кідман" (Суми) та Влад Яма

- "Тріо РІЗНІ і Ведуча " (Київ) і Стас Боклан

У грі Кубок Чемпіонів беруть участь найсильніші з найсильніших – Чемпіони сезонів і володарі Літніх Кубків. Прем'єра нового проекту стартує о 21:30:

- " Прозрачный гонщик " (Одеса) та Ігор Ласточкин

- " Загорецька Л.С. " (Львів) і Юрій Горбунов

- " Стоянівка " (Молдова) і Оля Полякова

- " VIP-Тернопіль " та Сергій Сивохо

- Луганська збірна і " Отдыхаем вместе " з Оленою Кравець

Закривати одеські канікули буде концерт-зйомка нового "Вечірнього Кварталу 13 серпня. На глядачів чекає новий політичний гумор, нові формати і жарти з місцевими одеським колоритом. У програмі, як завжди, буде багато гумору та авторської інтерпретації найактуальніших подій в житті країни. Тепер уже країни з новим президентом, який вже точно не залишиться без уваги колишніх колег. Актори "Кварталу" навіть скористаються своїм "службовим становищем" та наявністю особистого номера президента. Прямо під час концерту вони вийдуть на телефонний зв'язок з першою особою держави, щоб особисто поставити запитання, які хвилюють всіх українців. Окрім цього, вперше на сцені "Вечірнього Кварталу" буде показана пародія на Володимира Зеленського.

Нагадаємо, Олена Кравець вразила заявою про майбутньої політичної кар'єри: "І ти туди ж?".

Як повідомляв Знай.uа у Києві дитячі будинки отримають додаткові гроші: шкода, що не батьківську любов.

Знай.uа писав, Рабінович: Нова влада віджартовується на питання про світ і тарифах, але людям вже не до жартів.