У суботу, 15 червня, в Одесі буде мінлива хмарність. Уночі та зранку буде без опадів, вдень без істотних опадів.

Про це повідомляє портал "Politeka"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Вітер північно-східний, 9-14 м/с. Температура вночі 20-22 °С, вдень 30-32 °С. А температура морської води 22-23 °C.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

В Одеській області очікується мінлива хмарність. Вночі та вранці без опадів, вдень місцями буде невеликий короткочасний дощ.

Вітер північно-східний, 9-14 м/с. Температура вночі 18-23 °С, вдень 30-35 °C

Також відомо, що на автодорогах області видимість буде добра.

У неділю, 16 червня в Одесі та області буде мінлива хмарність. Без опадів. Вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 18-23 °С, вдень 30-35 °C

Нагадаємо, що у Центральній геофізичній обсерваторії ім. Бориса Срезневського повідомили про перший найспекотніший день літа. За спостереженнями, максимальна температура повітря в столиці 10 червня вперше цього літа досягла + 30,8 °C.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в Харкові та по всій області встановилася суха, спекотна погода, що може призвести до нещасних випадків.

Також портал "Знай.uа" писав, що дощі залишаться тільки в кількох західних областях, на решті території країни мінлива хмарність.