Президент України не зміг промовчати стосовно заяви Папи Римського Франциска про підняття "білого прапору" і відповів йому відеозверненням.

В якому президент наголосив, що російське зло не йде далі Європою, лише тому, що українці – це незламний народ, який зі зброєю в руках боронить свою неньку Україну.

До 24 лютого 2022 року, в Україні було багато білих будинків, будівель, церкв, але з приходом війни на українську землю, більша частина будинків розбита або обпалена.

“В Україні багато було колись білих стін будинків і церков, які зараз обпалені та розбиті російськими снарядами. І це дуже красномовно говорить, хто саме повинен зупинитись, щоб війна зупинилась”.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Також, Зеленський наголошує на тому, коли розпочалось повномасштабне вторгнення Росії на Україну, на її захист стали не тільки християни, а і юдеї, і мусульмани.

“І я дякую кожному українському капелану, які – з армією, в Силах оборони. Там, на передовій. Захищають життя й людяність. Підтримують і молитвою, і розмовою, і справою. Ось що таке церква – з людьми. А не за дві з половиною тисячі кілометрів – десь там займатись віртуальним посередництвом між тим, хто хоче жити, і тим, хто хоче тебе знищити”.

Як відомо, Папа Римський раніше вже натякав українському народу про підняття “білого прапору“, в знак мужності. Але цього разу керівник пресслужби Ватикану Маттео Бруні пояснив, що президент не правильно трактував слова Папи Римського. Так, як він не закликає здатися, а лише пропонує розпочати переговори, за для припинення вогню і збереження життя людей, як цивільних, так і військових.

Нагадаємо, Папа Римський не побачив різниці між українськими матерями та росіянками, які відправляють синів на забій

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Фінляндія готова підтримати Україну у впровадженні сучасної системи моніторингу довкілля

Також, "Знай.uа" писав, Головне за 7 березня: Зеленська розповіла про хлопця доньці, українцям відключають воду, а час переводять