Російські загарбники намагаються з усих сил показати, що економіка попри війну тримається дуже добре, а справи у країни йдуть якнайкраще.

Проте, це картинка для власного населення і вже скоро все зміниться.

Метро в росії. Фото знімок екрана з Youtube
Метро в росії. Фото знімок екрана з Youtube

Як пояснив Володимир Мілов, колишній міністр енергетики Росії та опозиційний діяч, у переддень так званих виборів у Росії Кремль робить усе можливе, аби підтримати видимість стабільності та процвітання.

Однак, Мілов попереджає, що після 17 березня ця ілюзія може розвіятися.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Опозиціонер розповів 24 Каналу про штучне утримання курсу рубля і цін в країні до виборів Владіміра Путіна, але прогнозує, що після цієї дати росіяни вже відчують справжні зміни і побачать ціну війни.

Росіяни б'ються за цукерки. Фото з відкритих джерел
Росіяни б'ються за цукерки. Фото з відкритих джерел

Він звертає увагу на вплив військового виробництва, яке не може забезпечити потреби фронту на належному рівні, а державний бюджет вже відчуває критичний дефіцит.

Мілов також підкреслює, що подальша агресія Росії може стати неможливою через фінансові та ресурсні обмеження.

Похорони у росії, фото з вільних джерел
Похорони у росії, фото з вільних джерел

Раніше ми вже писали про те, що росіяни не дотримують жодних міжнародних законів та нелюди продають українських військовополонених на "чорному ринку" Чечні.

Виявилося, що російські сили займаються досить моторошним "бізнесом" – управлінням чорним ринком військовополонених. За даними української влади, чеченські військові купують полонених українців в інших російських військових груп і створюють зловісний цикл обмінів.