П'яний майор вистрілив у чоловіка, який зробив йому зауваження. Цілився в обличчя, але постраждалий встиг прикритися рукою, чим, можливо, врятував собі життя. Про це повідомляє видання "ПН".

Увечері 7 березня у Миколаєві майор вистрілив у беззбройного чоловіка, який просто зробив йому зауваження.

Поліція, авто, скріншот: YouTube
Поліція, авто, скріншот: YouTube

За словами постраждалого, він повертався додому і помітив, як нетверезі чоловік та жінка мочаться у його дворі. Він зробив зауваження, у відповідь жінка почала до нього чіплятися, а чоловік кудись пішов, але незабаром повернувся і вистрілив.

Потерпілий заявляє, що в нього стріляли з бойової зброї, а цілилися в обличчя. В останній момент він встиг прикритися рукою, в яку й потрапила куля. Після цього він зумів повалити на землю нападника та відібрати зброю.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

П'яний майор напав на чоловіка. Фото: скрін з відео
П'яний майор напав на чоловіка. Фото: скрін із відео

Нападником виявився колишній майор поліції, який зараз служить у ЗСУ. Його на місці злочину затримала поліція та ДБР.

Потерпілий чоловік має намір притягнути майора до відповідальності за озброєний напад. Він зазначив, що з ним уже зв'язувався адвокат військовослужбовця та пропонував виплатити компенсацію "на бинти".

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, напав на військкомів із сокирою, а інший збив їх машиною: поліція та військові спостерігали, як на Буковині б'ють ТЦК.

Також наш портал інформував, душила ременем: депутат "Слуги народу" Аліна Мустафаєва побилась із власником підозрілого холдингу.

Крім того, ми писали, "заспокоїли" газовим балончиком та повалили на землю кулакам: ТЦК Одеси знову потрапили у скандал.