На Закарпатті викрили лікаря-збочинця, який діяв, як лиходій з голівудських фільмів. Тільки, нажаль, усе відбувалося у реальному житті.

Лікар з Закарпаття став фігурантом кримінальної справи через звинувачення у сексуальних злочинах проти своїх пацієнтів. За інформацією журналіста Віталія Глаголи, яку він оприлюднив у своєму телеграм-каналі, Юрій Ковач, працюючи у Іршавській районній лікарні, використовував препарати, через які його пацієнти не могли нічого вдіяти і не розуміли, що з ними відбувається.

Коли лікар переконувався, що може робити свої брудні справи, то вчиняв з пацієнтами бридкі дії сексуального характеру.

Згідно з повідомленням, підозрюваний до того ж фіксував свої злочини на камеру мобільного телефону, зберігаючи у своєму арсеналі сотні відео та фотографій інтимного характеру своїх жертв.

Жахливо, але коли одна з жертв дзвонила йому, на екрані телефону Ковача з'являлась її власна інтимна фотографія, яку він зробив без її відома.

Популярні новини зараз
В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Справа розкрилася, коли один із колег зловив Ковача на гарячому під час скоєння одного з таких злочинів. Наразі правоохоронці висунули Ковачу звинувачення, і йому може загрожувати ув'язнення на термін до семи років.

Раніше Знай.ua писав про жахливий випадок, коли 15-річна дівчинка прокинулася від того, що її ґвалтував чоловік, а друзі знімали на камеру: суд його відпустив. Чоловіка визнали винним у тому, що він напоїв 15-річну дівчинку перед тим, як зайнятися з нею сексом, та розмістив кадри цього в Інтернеті.